Catering till syrrans bröllop

Det var ett underbart bröllop när syrran gifte sig, och jag fick vara med och planera vissa delar av bröllopet. Det skulle komma många gäster på festen efteråt och jag fick ansvaret för maten. Inte att laga den om nu någon trodde det, nej, mitt uppdrag var att se till att hitta något företag som ordnar catering i Bunkeflostrand, någon med kapaciteten att se till att 50 gäster skulle få äta av en välsmakande bröllopsmeny. Jag började att leta efter något företag inom catering, och så frågade jag folk jag känner om de visste om någon som anordnar catering i Bunkeflostrand med omnejd, och det tog inte lång tid innan ett par personer, oberoende av varandra, tipsade mig om Eric & Dunders Catering. Jag tog kontakt med dem och fick omedelbart förtroende, och så bestämdes det att de skulle hjälpa till med maten till bröllopet. Hela bröllopet var helt oförglömligt, det var så fint alltihopa och det var allt många som fällde en tår när brudparet marscherade uppför altargången i kyrkan till Medelssohns bröllopsmarsch. Efteråt blev det avfärd till en herrgård som en av brudgummens vänner hade ställt till förfogande, dagen till ära, och där serverades senare bröllopsmiddag till 50 personer. Eric & Dunders Catering hade lagat mat som smakade fantastiskt, och det var en bröllopsmeny som jag givetvis hade frågat brudparet om, innan jag beställde den, så att det blev mat som de ville ha. Visst är det bekvämt med catering, och jag kan verkligen rekommendera er i Bunkeflostrand som är intresserade av catering att höra av er till Eric & Dunders Catering. De ordnar catering för alla slags tillfällen och det finns så många olika menyer att välja på, och givetvis finns det även vegetariska alternativ.