Idag efter jobbet ska jag på massage

Hejsan på er och välkomna till bloggen. Så var det måndag idag igen och det var väl trögt för många att komma upp ur sängen i morse kan jag tro. Jag vet inte riktigt hur era planer för veckan ser ut men skriv gärna om det är något speciellt ni ska göra och dela det med oss andra. Själv ska jag efter jobbet idag gå på massage i Påarp, och det är en japansk energimassage jag ska få och som jag tycker särskilt bra om.  

Det blir en fin inledning på veckan att få en stunds välgörande massage här i Påarp hos företaget Det lilla lugna. Jag tycker detta med massage är så bra, så att jag bestämde mig för att skriva ett inlägg om detta på bloggen idag eftersom jag vet att det här med massage i Påarp nog är vad flera av er hade behövt. För egen del så är denna energimassage som passar bäst för mig, men eftersom vi alla är olika med olika behov och önskemål så finns det andra massager också och jag undrar vilken massage ni väljer om ni går dit? Även det vill jag få veta så skriv till mig efter att ni varit där och berätta om detta, please! Om ni är intresserade av massage i Påarp eller om ni befinner er i närheten och skulle vilja boka en tid för massage kan ni enkelt göra det inifrån Det lilla lugnas egen sida på nätet. Det var i det stora hela det här jag skulle skriva om i det här inlägget och tack för att ni tog en liten stund av er tid till att läsa om detta!