Magisk massage

Hej godingar!

Jag kände verkligen att jag var i ett stort behov av massage då det varit alldeles för mycket stress runt omkring mig det sista. Med separation och flytt till Nybro blev stressen allt för påtaglig. Egentligen inte bara negativ stress, men även den positiva kan bli för mycket. Det känns skönt med en nystart men det tar också mycket energi och nu kände jag att det var hög tid att ta en paus!

Min vän som bor i Mönsterås rekommenderade att jag skulle kontakta Therese på Prisma Kropp och Själ, det ligger i Läckeby strax utanför Kalmar. Jag kommer nog vara henne evigt tacksam för det för hennes behandling gjorde verkligen underverk!

Jag brukar ha svårt för massage som är för hård och djupgående och vill hellre ha mjukare och mer försiktig för då har jag lättare att koppla av och det för mig är en viktig effekt. Eftersom jag provat många olika behandlingar och gått till flera olika terapeuter känns det skönt att äntligen hitta rätt. Vi är ju alla olika och därför kan det bli en del sökande och letande innan man hittar en metod och person som känns helt bra.

Prisma Kropp och Själ är verkligen just för både kropp och själ och Therese har en värme som gör att man känner sig både trygg, välkommen och omhändertagen. Det märks att hon brinner för det hon gör och att hon har hittat sin livsuppgift med att hjälpa människor till balans och välmående, inifrån och ut.

Glöm inte att stanna upp ibland och reflektera hur du mår och lyssna till kroppen.

Må gott och ha en fortsatt fin vecka!