Professionell städhjälp av dödsbon

Hej!

Här i Helsingborg är det en riktigt grå vinterdag, så hoppas ni har möjlighet att hålla er inomhus och mysa. För några veckor sedan gick min sambos faster bort och vi har försökt att hjälpa till så gott det går med allt som kommer till att ordna när något sådant händer. Hon bodde i ett radhus i Lund och det är ju inte bara att tömma ett hus hur som helst. De närmaste i familjen som är från Ängelholm har hjälpts åt att ta hand om hennes saker, men sedan anlitade vi en firma som kan hjälpa till med dödsbon.

Vi hittade Extreme Clean Syd i Landskrona som hjälpte oss med städ, men så fick vi reda på att de även hjälper till med trädgårdsarbeten så då passade vi på att ta deras hjälp att röja upp i den lilla trädgården också. Det gör ju att det ser bättre ut inför försäljningen. Oavsett om det är något sådant du behöver hjälp med eller kanske byggstäd eller flyttstäd så kan jag varmt rekommendera den här städfirman. De har varit både effektiva och väldigt trevliga. När man annars anlitar en firma under tiden familjemedlemmar går igenom en sorg så är det ju tacksamt när de tar hänsyn till det i deras bemötande, och det gjorde de verkligen.

Nu när begravningen också varit och radhuset ligger ute till försäljning så kan man bearbeta sorgen steg för steg. Alla de praktiska saker som måste ordnas i samband med att någon går bort är ju egentligen inte det man vill lägga energi på när man är som mest ledsen, men det måste göras och tur är när man har varandra som stöd.

Var rädda om varandra och ha en fin dag!