Snart nytt badrum

Godmorgon alla mina läsare!

Dagen är jag har väntat på är här, ledig från jobbet och just nu sitter jag i min nyrenoverade stuga i Trelleborg och väntar på att Nordqvist Bygg o Vvs ska färdigställa mitt badrum. Jag ska erkänna att jag går ner på nedervåningen emellanåt för att kolla hur det går för dem och det ser onekligen ut som att de gör ett väldigt bra arbete med mitt nya badrum.

Min förkärlek till sommarstugor är stor och jag har under hela mitt liv spenderat helger och semestrar i mina föräldrars stuga, som även den ligger i Trelleborg. Det är fantastiskt att komma bort från storstadspulsen och bara njuta av den lugna tillvaron ute på landet. Dessutom är det väldigt härligt att kunna kliva ner till havet och ta ett dopp i det blå en härlig sommardag. Som ni ser så kan man säga att jag längtar till sommaren.

När mitt badrum har blivit klart så är det dags för mig själv att arbeta, jag tänkte nämligen dra om elen lite här eftersom det inte har gjorts på väldigt länge. Det känns skönt att även jag som hantverkare kan dra mitt strå till stacken och bidra med lite arbete till min stuga, det har varit väldigt många hantverkare som kommit och gått.

Vid eventuellt intresse så funderar jag på att göra en liten video där jag ger er en liten visning av stugan när allt är klart, vad tror ni om det mina läsare? Förhoppningsvis dyker den upp någon gång nästa vecka, men ni behöver inte oroa er för jag kommer givetvis publicera fler inlägg under tiden.

Ha det fint vänner!