Tack JP Bygg & Montage

Hej hopp!

Halva veckan är passerade och nu har det blivit dags för mig att rekommendera ett härligt gäng som snickrat ihop en friggebod till mig och min son. JP Bygg & Montage är ett företag som arbetar med bygg och montage runt Helsingborg och Landskrona. Med noggrannhet och väldigt bra service gav de mig en rymlig friggebod som matchar huset perfekt, allt till ett rimligt pris.

Sonen som snart blir tonåring var mäkta imponerad över deras arbete och han kom häromdagen och sa att han i framtiden ville arbeta med bygg, snacka om inflytande. Om några år har vi förmodligen två hantverkare i huset, en som arbetar med el och en som arbetar med bygg. Vilken kombination!

Just nu arbetar jag på ett väldigt stort projekt i centrala Helsingborg, så jag sitter faktiskt i lunchrummet på kontoret och skriver detta inlägget samtidigt som jag tuggar i mig min frukostmacka. Det gäller att ha många bollar i luften när man bloggar och arbetar samtidigt, men jag ska inte klaga. Jag tycker det är fantastiskt kul att driva den här bloggen för att låta människor få en insyn i vad jag gör och förhoppningsvis kan jag även bidra med lite inspiration till er som läser.

I eftermiddag tänkte jag åka till en verktygsaffär och införskaffa lite verktyg som vi kan ha i vår friggebod så att sonen kan börja snickra lite, det kan även vara bra att ha där hemma om man får för sig att bygga lite. Innan jag avslutar detta inlägg vill jag återigen rikta ett tack till JP Bygg & Montage dels för att de gjorde ett fantastiskt jobb men även för att de gav min sån inspiration och ett nytt intresse. Tack!

Glöm inte att hålla er uppdaterade!