Tottes hunddagis

Hej och god fortsättning på det nya året!

Här har det börjat med ny tjänst i Halmstad med nya utmaningar och det betyder att jag behövde hitta plats på ett hunddagis för min älskade Totte. För er som inte känner oss så är Totte en gul labrador och min allra bästa vän. Det gör ju att jag är mån om att han ska ha det bästa och jag är så glad att jag hittade Ebbarps Hundpensionat & Dagis.

När man söker efter hundpensionat så tycker jag att det är mycket att tänka på. Det ska vara en bra plats för min hund såklart, med bra människor och dessutom nära till hemmet eller jobbet så att det blir lätt med lämning och hämtning.

Ebbarp ligger ju ute på landet men mitt emellan flera orter, så även om du bor i Båstad så är det lätt att ta sig hit och dessutom är det en härlig miljö för hundarna att vistas i. På detta hunddagis får hundarna både kärlek och mycket tid att busa utomhus. Förutom det så har de ganska nyligen renoverat kenneln så det är fint och omvårdat för våra fyrbenta vänner.

Det märks på Totte att han trivs på sitt hunddagis, för han är alltid lika glad att åka dit. Han vet precis vilken box han brukar få vara i och kommer snabbt till ro. Han har också hittat en bästis i pudeln Siri, de två busar visst en hel massa har jag fått berättat för mig. Det är härligt att veta att han har det bra medan jag är på jobbet, för då känns det lite lättare att lämna honom där på morgonen. Men sen är det bästa stunden på dagen när jag får hämta honom igen.

Totte hälsar och ger tassen upp för Ebbarps Hundpensionat & Dagis.

Må gott och ha en underbar dag!